Op bezoek of kaartje sturen

Wil je een vriendje of vriendinnetje, buurjongen of -meisje, neefje of nichtje bezoeken in het Amalia kinderziekenhuis? Dat kan tijdens het bezoekuur. Je mag doordeweeks op bezoek komen tussen half drie 's middags en acht uur 's avonds. In het weekend tussen tien en twaalf uur 's ochtends en tussen twee uur 's middags en acht uur 's avonds.

Ouders, broertjes en zusjes mogen de hele dag langskomen. Let op dat er niet meer dan drie mensen tegelijk op bezoek mogen. Anders is het misschien te druk.

Bezoektijden doordeweeks

van 14:30 uur tot 20:00 uur

Bezoektijden weekend

van 10:00 tot 12:00 uur